Sazenice Pak Vyžadují Nejen Vlhký Substrát

Další sazenice si nato vypěstujete z nových přírůstků. Vybíráme sazenice s výhonky dlouhými asi 40 cm a dokonce s kořeny složenými ze tří nebo více kořenů skeletu, alespoň 15 cm dlouhých a velkého počtu vláknitých kořenů. 3. Sazenice umístíme do jámy ve svislé poloze a prohloubíme kořenový krk o 4 cm, což mu umožní vyhazovat výhonky ze země a zvýšit rozsah letecké části. Sazenice musí být umístěna ve svislé poloze v jámě na výsadbě, úhledně narovnávající kořeny. Půdu opatrně orte na délku lopaty až ke schodům a odstraňte všechny kořeny plevelů. 1. Několik týdnů před výsadbou vykopejte spolčení do hloubky rýčovitého bajonetu a zároveň se zbavte plevelů a rozbil všechny pevné zemité shluky. Výsledná směs živin se vlévá do vykládacích jímek předem, trochu týdnů před výsadbou, takže má čas se lehce usadit. Vhodný čas na výsadbu pryč je v druhé polovině května. 2. Zaléváme jámu pro výsadbu – 5 l / 1 jámy, počkejte, ba i se voda dočista absorbuje. Připravíme jámu pro výsadbu, vezmeme-li v úvahu velikost kořenové hmoty keře.

Kvůli hustotě země je obtížné kopat ji na jaře.

Připravíme roztok s jílem (1 kg), rašelinou (1 kg), kořenem (2 balení) a vodou (3 l). Jako velice výhodné se ukazuje výsadba předpěstovaných sazenic v rašelinových jiffech(slisovaný květináček, který po nasáknutí vodou zvětší několikrát svůj rozsah). Angrešt je poměrně nenáročný závod, který nevyžaduje pečlivou péči a hodně pozornosti. Angrešt nemůže klíčit v bažinatých oblastech a též netoleruje kyselou půdu. Aby byl tento proces úspěšný, musíte si vybrat správný „výsadbový materiál“ a vhodné místo pro výsadbu, připravit půdu a rovněž výsadbu provést s ohledem na všechna pravidla pro její provádění. Angrešt dává přednost slunné oblasti bez silného nárazového vět Půda musí dobře procházet vlhkostí, jinak její pokrok povede ke smrti keře. V moskevské oblasti a ve středním Rusku se přistávací práce obvykle provádějí od posledních září a do poloviny října. 2. Vykopněte přistávací otvor. Na jaře je obtížné vyplnit všechny mezery v zemi. Kvůli hustotě země je obtížné kopat ji na jaře. 1. Období dešťů. Kvůli nadměrné vlhkosti mohou nerozvinuté kořeny hnit a bylina zemře. V závislosti na závažnosti expozice se může na listech nalézt řada příznaků – plody mohou být deformované či se vyvíjet nepravidelně. Plody jsou sladké, šťavnaté, dužina je červená. Celkově naproti tomu měli všechna rajčata menší plody. Pokud plánujete umístit rostlinky na vnitřní záhony, pozor byste si měli dát na jarní mrazíky, které by mohly rajčata nevratně poničit.

Existují podobně rajčata určená na saláty, které se vyznačují velkou velikostí, sladkou dužinou, vynikající chutí a vůní. Na Sibiři a na Uralu, mrazy přicházejí dříve, takže byste měli začít výsadbu angreštu v první polovině září tak, aby sazenice vlastnit čas se dostat silnější. 2. Brzy zima. Pokud sazenice nemají čas na akomodace a růst kořenů před mrazem, zamrzne. Sazenice se nejlépe nakupují zhruba 10 – 14 dní před plánovaným datem výsadby. 6. Nalijte na něj vodu a přikryjte ji zeminou, která se nachází na okrajích jámy výsadby tak, aby krk sazenice byl asi 5 cm hluboko do půdy. Od začátku do konce května, kdy už nehrozí mrazíky, je vhodná doba výsadby na finální stanoviště. Nejvýhodnější doba pro výsadbu angreštů v půdě je konec září a polovina října. Angrešt, vysazený na trvalém místě na podzim, vyžaduje menší výsadbu po výsadbě: můžete ho nechat o samotě před příští jarní sezónou. Pro výsadbu na podzim jsou ideální angreštové sazenice s otevřeným kořenovým systémem ve věku ne více než dvou let.

To asi do doby, než dozrála následující odrůda „Summer Cider“, pak už to bylo nerozhodně. Odrůda je odolná proti chorobám a je vhodná také do těžších půd. Rostlinná odrůda by měla být vybrána na základě klimatických podmínek v regionu, ve kterém se plánuje zasadit. Výsadba rostliny na podzim ve většině případů dává pozitivní výsledek, o kterém nedá se říci jaro. Poté musí mladé rostliny odstranit hlavní listnatou hmotu, stejně jako poškozené a suché kořeny, které se po namočení ve vodě neobnovily. Stromek by neměl aktivně vegetovat, to znamená, že by na něm neměly růst mladé výhonky s listy. Dávejme si pozor, kalibrace solným roztokem je mýtus, protožena povrchu se často vyskytují výhonky přesně stejné jako ty, které zůstaly na dně. Povolené angreštové keře se nacházejí vedle plotů nebo ovocných stromů, jenže v tomto případě je nutné vzít v úvahu, že čas od času se jeho výhonky notně rozšiřují. V případě, že zima slibuje, že bude malý sníh, doporučuje se zbudovat přídavný kryt pro stromky se specializovanými tepelně izolačními materiály. Angrešt se doporučuje k výsadbě v oblačných, bezvětří počasí. Teplota půdy při výsadbě rajčat má být kolem 10 stupňů a vyšší. 3. Na podzim je stromek ponořen do klidového stavu, proto po výsadbě roste pouze kořenový systém.