Jestli Budete Používat Vlastní Sazenice

V jižních oblastech mohou výsevní okurky pro sazenice začít pak ve druhé polovině března. Obyvatelé jižních oblastí s teplým podnebím mohou pěstovat melouny a tykve vzápětí na otevřeném prostranství. Sazenice pěstované v bytě, mají vysokou kvalitu a dobře zakořenily v otevřeném poli, mají nejnižší náchylnost k chorobám. Do nějakého vybydleného gheta, které vaši předci pomáhali „stvořit“ svým hamižným přístupem ke světu, zatímco žili v luxusu za vysokou zdí. Chcete-li získat větší hlavy v budoucnu, musíte využitkovat úrodnou půdu s neutrální reakcí. 3. Možné pro pěstování sazenic vzít půdu pro kaktusy, na druhé straně ujistěte se, že dávat pozor na kyselosti a, pokud je to nutné, je nutné přizpůsobit ji, kupříkladu s použitím dolomitu. 1. Stanovení úrovně uvolněnosti půdy a kyselosti. Technologie přípravy půdy se skládá z několika po sobě jdoucích fází. Při výběru místa na zahradě věnujte pozornost charakteristice půdy. Vypěstujte si sladké fíky na vlastní zahradě. Výsadba rajčat na zahradě byla jenom rozcvičkou pro to, co nás čekalo na chalupě.

Dobrá půda pro semenáčky po výsevu by měla vlastnit teplotu vstupující do limitu 15-25 ° C. Když se výhonky objeví a listy se začnou tvořit, měla by se hodnota snížit na 16 ° С. 1. Zjistit, jaká půda je potřebná pro sazenice, je důležité zdůraznit, že by měla obsahovat důležité prvky výživy: dusík, fosfor a draslík. Pokud budou tyto prvky nejvíc 300-400 mg / l, nedoporučuje se v nich osévat semena, je povoleno transplantaci semenáčů dospělých. Z nich se dobré sazenice neobjeví, budou dlouho zraněny nebo vůbec nevystoupí. 3. Aby se co nejlépe primer pro sazenice okurek, míchat 20 l sod podlážku, 200 g dvojité superfosfátu, 10 g síry draselného, 80 g dusičnanu amonného a 3-4 lžičky dřevěného popela. Pro každou nemoc je však charakteristické nemnoho symptomů, s použitím nichž je možné určit vyvíjející se choroba a otevřít jeho včasnou léčbu. Velmi důležitá je dostupnost užitečné mikroflóry, jinak nebude možné množit semenáčky.

Sazenice Jahod Liberec

Doporučuje se řádně pečovat o melouny a tykve, poněvadž bez péče nebude možné získat vysoce dobrý žně. Tato technika je považována za obecný, proto je vhodná pro jaký libo typ melounů a tykví. Mezi předchůdci melounů je lepší vybrat obiloviny, bylinky, zelí, okurky, cibuli. Pokud byla zemědělská technologie pro pěstování melounů plně dodržena, může být zralá plodina sklizena 35-50 dní po výsadbě. Sklizená plodina se nejlépe skladuje na vysokých policích s policemi, které jsou umístěny ve vzdálenosti 55 dokonce 65 centimetrů od sebe. Kvůli drsnému klimatu mnoho zahradníků není schopno dosáhnout vysokých výnosů. Sazenice smrků musí kvůli malému odbytu naprosto likvidovat. 1. Dezinfekce. Před výsevem musí být všechna semena dezinfikována, aby v budoucnu nebyla vystavena chorobám. Chcete-li pěstovat dobré rajčata, je důležité řádně připravit půdu na sazenice a udělat to tři dny před očekávaným výsevem. Napařování. Měsíc před vysazením semen držte půdu ve vodní lázni 2-3 hodiny. Kromě toho je osivo vybráno s imunitou vůči fusariu a před setím je ošetřeno fungicidy. Místo je ještě napájeno obvazy obsahujícími fosfor, které zvyšují odolnost sazenic vzhledem k čemu extrémním teplotám. Nejprve ovlivňuje horní části sazenic. Pěstování sazenic melounů v květináčích by mělo být před tím, než se na sazenicích objeví první tři listy.

2. Pro příští návod přidejte rašelinu a písek ke skořápce v rovných částech.

Pro zvelebení výnosu melounů můžete půdu zvlhčit bylinnou infuzí smíchanou s dřevěným popílkem. 3. Tuto půdu můžete použít pro sadbu rajčat: ke dvěma částí terénu, přidat část humusu a stejné množství čistého říčního nebo spodního písku. Tato zelenina saturuje půdu fytoncidy, které chrání plodiny před roztoči pavouky a jinými škůdci. Před výsadbou musí semeno krmit půdu. Záření by mělo být provedeno 2-3 týdny před výsadbou. Doporučujeme se předem seznámit s vlastnostmi výsadby semen a opětovným výsadbou pěstovaných sazenic na trvalé místo. Při provádění výsadby se všechna semena vysazují v květináčích s půdní směsí. Pro přípravu půdní směsi kombinujte ve stejných poměrech půdu, rašelinu a říční písek. 2. Pro příští návod přidejte rašelinu a písek ke skořápce v rovných částech. 1.1 Jak připravit půdu pro sazenice? To je nutné nejen zalévat rostlinu, však podobně zhutnit půdu. V počáteční fázi plodnice je nutné brát vážně krmení každého keře, protože v důsledku nedostatku živin v půdě se výnos snižuje. Častěji bude taktéž nutné navlhat půdu při tvorbě květů a nastavení prvních plodů. Doporučuje se rovnoměrně rozložit ptačí výkal s humusem po celé ploše, posléze půdu uvolnit a kropit teplou vodou. 1. Smíchejte rovnoměrně zahradní půdu, listovou půdu, písek a humus.